Een persoonlijke benadering in werving en selectie

Onze persoonlijke benadering komt ook terug bij de werving en selectie. Basis voor een succesvolle arbeidsrelatie is een klik tussen de organisatie en de nieuwe medewerker. Met een schat aan mensenkennis en ervaring in bedrijven vinden wij de juiste kandidaten voor vacatures binnen uw bedrijf. Wat uw wensen ook zijn: wij helpen bij het vinden van de perfecte match.

Betrokkenheid

Met BUZ Excellent als wervings- en selectiebureau kiest u voor betrokkenheid. Want werving en selectie is mensenwerk. De basis voor een succesvolle arbeidsrelatie is een goede match tussen uw organisatie en een nieuwe medewerker. Dat betekent dat uw nieuwe medewerker niet alleen over de gewenste kwalificaties moet beschikken. Een medewerker moet echt passen bij uw bedrijf, en uw bedrijf bij hem of haar. Met fingerspitzengefühl op basis van enkele tientallen jaren praktijkervaring en een betrokken instelling selecteren wij voor u de juiste mensen. Net dat beetje meer, dat is de meerwaarde van BUZ Excellent.

De juiste match

Zoekt u een nieuwe medewerker met een schat aan kennis en ervaring? Of bent u juist op zoek naar een medewerker om intern verder op te leiden? Wij kennen het aanbod van personeel en helpen u verder in uw zoektocht. Dankzij ons sterke en brede netwerk kennen we de lokale arbeidsmarkt, weten we waar we beschikbare en competente werknemers voor uw bedrijf kunnen vinden. Wij hebben een schat aan kennis en ervaring op het vlak van personeelsdiensten.

Traject werving en selectie

  • U benadert ons met uw vraag.
  • Één van onze intermediairs gaat met u in gesprek.
  • Hij/Zij inventariseert uw wensen en doet indruk op van uw bedrijfscultuur.
  • Wij zoeken de geschikte medewerker, met de juiste kennis, ervaring en met wie wij een persoonlijke klik verwachten.
  • We stellen de kandidaat aan u voor.
  • Wij zijn tijdens het hele traject bereikbaar voor begeleiding en ondersteuning op de momenten dat u het nodig hebt.
CONTACT