Uitzendbureau voor bouw, techniek, transport & logistiek en meer.

Zoekt u gemotiveerde medewerkers? Dan helpen wij u graag. BUZ Excellent kent de arbeidsmarkt tot in detail. Dankzij ons sterke netwerk hebben wij een uitstekend beeld van het aanbod van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Met persoonlijke aandacht brengen wij werkgevers en werkzoekenden bij elkaar.

Persoonlijk en vertrouwd

Vertrouwen is de basis van een goede match. We vinden het daarom belangrijk om persoonlijk contact te hebben, te onderhouden en te werken aan een vertrouwensrelatie. Dat merkt u bijvoorbeeld doordat wij alleen mensen detacheren die wij eerst persoonlijk, face-to-face, hebben gesproken. Alleen dan weten we zeker dat onze medewerkers gemotiveerd zijn en over de juiste instelling, kennis, ervaring en vaardigheden beschikken. Daar kunt u op vertrouwen.

Hoe en Wat

Als uitzendbureau anticiperen wij vraaggestuurd en luisteren we goed naar uw wensen. We luisteren ook naar onze medewerkers. Met deze persoonlijke aandacht brengen wij werkgevers en werkzoekenden bij elkaar en levert BUZ Excellent mensen die goed passen binnen uw organisatie, met de benodigde vaardigheden en een passende werkhouding. De klik tussen werkgever en werkzoekende is belangrijk voor een succesvol dienstverband.

Werkgevers

Zoekt u gemotiveerde medewerkers en bent u actief in bijvoorbeeld sectoren transport & logistiek, bouw of techniek? En komt u daarmee niet verder? Dan helpen wij u graag. BUZ Personeelsdiensten kent de arbeidsmarkt tot in detail. Dankzij ons sterke netwerk hebben wij een uitstekend beeld van het aanbod van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Ons netwerk geeft ons ook ingangen bij gemeenten en het UWV. Wij helpen bij het vinden van de juiste medewerkers.

Werkzoekenden

Op zoek naar werk? Wij hebben een groot aanbod van vacatures door heel Nederland. Wij detacheren hooggeschoold personeel in diverse branches. Voor werkgevers en werknemers zoeken wij de beste match. Niet alleen een leuke baan, maar ook een klik met het bedrijf, de cultuur en voldoende groeimogelijkheden!