Uw persoonlijke en betrokken intermediair voor elke nieuwe baan

No-nonsense, gewoon goed. Daar staat uitzend- en werving en selectiebureau BUZ Excellent voor. Wij zijn persoonlijk, betrokken, toegankelijk en bereikbaar. We weten waar we over praten en zetten ons met hart en ziel in voor werkgevers en werknemers. Onze intermediairs vertellen u helder en transparant hoe het zit. Afspraak is afspraak, want onze relaties moeten op ons kunnen bouwen

Ervaring

Onze intermediairs hebben vanuit hun werkrelaties en werkgebieden een solide en sterk netwerk opgebouwd. Tel daar een schat aan ervaring op het gebied van personeelsdiensten bij op en zo kennen wij de lokale arbeidsmarkt, weten wij waar we beschikbare werknemers kunnen vinden en hoe wij vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar kunnen brengen.

Ons netwerk

Ons netwerk is onze kracht. Wij onderhouden uitstekende contacten met diverse instanties en organisaties, waardoor er voor ons deuren opengaan die voor andere bedrijven en werkgevers gesloten blijven. Die relaties koesteren we en daardoor hebben we veel ingangen. Met een directe benadering en korte lijnen gaan wij recht op ons doel af.

Kennis

Onze intermediairs kennen de regionale én nationale arbeidsmarkt. De dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven kent geen geheimen meer voor ons. Daarbij hebben we altijd oog voor persoonlijke omstandigheden. Als onze medewerkers ambitie hebben, opleidingen willen volgen of andere impactvolle plannen hebben, dan gaan wij ook met de eventuele partner in gesprek. Want steun van het thuisfront is essentieel voor een succesvol dienstverband. Wij gaan ver om de beste werksituatie voor werkgevers en werknemers te faciliteren.