Directeur

Ben jij de perfecte match? Solliciteer dan direct.
Direct solliciteren
 

Kenmerken:

Referentienummer 1838897
Standplaats Veendam
Periode Vanaf 26-11-2020

De functie

Ben jij een commerciële alleskunner met een techinsche achtergrond, die een bedrijf kan aansturen en leiding kan geven aan een team van gemotiveerde medewerkers? Dan ben jij gemaakt voor deze vacature!

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Veendam zijn wij op zoek naar een algemeen directeur. Onze opdrachtgever is actief in de woningbouw en voorziet in materialen hiervoor. Als algemeen directeur dien je technische kennis te hebben, zodat je in deze funtie je thuis voelt in de branche waarin het bedrijf actief is. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het bedrijf, het leidinggeven aan de medewerkers en het onderhouden van contacten met de aandeelhouders. Naast deze taken zul je dagelijks klantcontacten onderhouden en offerte's opstellen.

Je profiel

- Je beschikt over relevante werkervaring
- Je bent in het bezit van commerciële kwaliteiten
- Je hebt technische kennis

Voor deze functie staat een beloning van tussen de €4000,- en €5000,- bruto per maand. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Ben jij de duizendpoot waar wij naar zoeken? Reageer dan snel en wie weet kan jij snel beginnen aan deze mooie uitdaging.
solliciteren

Heeft u interesse in deze vacature ?

Klik dan op de "Reageren" knop, of neem contact met ons op d.m.v. de volgende gegevens:

BUZ Personeelsdiensten

Billitonweg 15, 9641 KZ Veendam

T 0598-724948
E info@buzpersoneelsdiensten.nl