Monteur (Algemeen)

Ben jij de perfecte match? Solliciteer dan direct.
Direct solliciteren
 

Kenmerken:

Referentienummer 1819008
Standplaats Ter apel
Periode Vanaf 19-08-2020

De functie

Als servicemonteur werktuigbouw repareer en onderhoud je installaties t.b.v. koeling, verwarming, ventilatie en luchtbehandeling voor onze opdrachtgevers in de woningbouwmarkt. Bovendien lokaliseer en verhelp je storingen aan deze installaties en vind jij je weg in duurzame technieken. Je adviseert de klanten over de mogelijkheden die de techniek hen zou kunnen bieden en de eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden.

Wij bieden

Een leuke afwisselende baan in een unieke, prettige , directe werksfeer bij een bedrijf dat zijn steentje bijdraagt aan de verduurzaming van de woningbouwmarkt in de regio Ter Apel

Naast de CAO klein metaal, krijg je een goed salaris. Verder wordt er gefaciliteert in jouw carrière door samen op zoek te gaan naar de juiste uitdagingen, opleidingen en werkzaamheden. Uiteraard krijg je de beschikking over een eigen service bus en een zeer uitgebreid assortiment van gereedschappen, digitale en mobiele oplossingen en meetmiddelen.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet begin jij binnenkort aan je nieuwe uitdaging!

Je profiel

- MBO+ niveau
- Opleiding tot Servicemonteur
- VCA
- Communicatief en sociaalvaardig
- Kennis en ervaring van koudemiddelen
solliciteren

Heeft u interesse in deze vacature ?

Klik dan op de "Reageren" knop, of neem contact met ons op d.m.v. de volgende gegevens:

BUZ Personeelsdiensten

Billitonweg 15, 9641 KZ Veendam

T 0598-724948
E info@buzpersoneelsdiensten.nl